Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

U.S.A. 11/9/2001 - 16 χρόνια μετά


Πολλά γεγονότα έχουν σημαδέψει αυτήν την ημερομηνία. Η 11η Σεπτεμβρίου είναι γεμάτη επετείους. Πριν από 16 χρόνια έγιναν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής των οποίων οι απόηχοι ακόμα τραντάζουν την ανθρωπότητα. Εγώ προσωπικά βίωσα την επίθεση σαν ταινία μέσα από την τηλεόραση. Τρομοκρατήθηκα. Ο πρώτος σκοπός του γεγονότος με είχε αγγίξει. Λίγα χρόνια αργότερα άρχισα να μαθαίνω για μία πιο περίπλοκη και πιο σκοτεινή ιστορία πίσω από την επίσημη εκδοχή, που ήθελε μία ομάδα Αράβων με μαχαίρια να έχουν καταφέρει ένα χτύπημα στην πιο ισχυρή έως τότε δύναμη του πλανήτη. Μα πως το κατάφεραν; Πολύ απλά το κατάφεραν γιατί η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 έπρεπε να γίνει για πάρα πολλούς λόγους και όχι μόνο για να σταθεί σαν αφορμή για τις ΗΠΑ να αντεπιτεθούν ώστε να διατηρήσουν την ηγεμονία τους, που ήδη είχε αρχίσει να χάνεται από την δεκαετία του 1970. Η αντεπίθεση έγινε, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε πολλές άλλες περιοχές. Η ηγεμονία της Αμερικής όμως δεν ήταν εφικτό να διατηρηθεί. Χάθηκε. Μεγάλα γεγονότα σαν αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου έχουν πολυεπίπεδους συμβολισμούς. Τι συμβολίζουν οι δίδυμοι πύργοι και η κατεδάφιση τους; Ποιο είναι το νέο οικοδόμημα; Πως θα λειτουργήσει; Το κυριότερο, τι σχέση έχουμε εμείς, οι κάτοικοι αυτού του κόσμου με αυτά τα οικοδομήματα; Δείτε μερικά βίντεο με ενδείξεις ότι η επίσημη εκδοχή είναι απάτη.



Θυμάμαι αυτό το βίντεο που έδειχναν την πρώτη ημέρα. Από την δεύτερη ημέρα αυτό το βίντεο δεν εμφανιζόταν πια. Τότε δεν είχα καταλάβει γιατί.  Αφού όντος ήταν το πιο εντυπωσιακό και το πιο ας το πούμε αυτό που τα λέει όλα. Τι είχε γίνει; Υποθέτω πως, κάποιοι τεχνικοί στους τηλεοπτικούς σταθμούς του κόσμου είδαν κάποιες ανωμαλίες στο βίντεο. Κάποιες ενδείξεις ότι αυτό το βίντεο, αν και ήταν υποτίθεται από ζωντανή μετάδοση του CNN, ήταν παραποιημένο.  Αφού το αεροπλάνο μοιάζει να είναι επικολλημένο επάνω στην εικόνα και εξαφανίζεται μέσα στο κτήριο πριν αυτό εμφανίσει σημάδια πρόσκρουσης και εκραγεί. Την επόμενη ημέρα τουλάχιστον τα Ελληνικά κανάλια έδειχναν αυτό το βίντεο. 

-
Αν έχετε χρόνο δείτε μερικά ακόμα βίντεο τα οποία τεκμηριώνουν το ότι η επίσημη εκδοχή του τι πραγματικά συνέβη τότε είναι μία συγκάλυψη. 
-

9/11 Suspects

TRANSCRIPT AND SOURCES: https://www.corbettreport.com/?p=19452
-

Zeitgeist: The Movie (HD) Part II All the Worlds a Stage

-
Δεν επιθυμώ ούτε να τρομάξω, ούτε να διαφωτίσω. Ξεκινάω και τελειώνω με το δεν ξέρω και θέλω να μάθω. Αν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο, θα πει ότι αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν μας αφορούν.
Motivator Damian
skouliki.net
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου